Beschrijving

Leuke hoekwoning met veel potentieel en royale tuin op het zuiden
Ben je op zoek naar een gunstig geprijsde woning met voldoende ruimte en potentieel om er jouw eigen paleisje van te maken? Bezichtig dan zeker deze leuke hoekwoning op de Kalsdonksestraat 162, op korte fiets- en loopafstand van het centrum van het gezellige Roosendaal. Ideaal voor (door)starters en jonge gezinnen.

Indrukwekkend grote achtertuin
Aan de rand van het stadscentrum van Roosendaal vind je niet zomaar een woning met zo’n flinke tuin als deze. De zuidelijk gelegen tuin is ca 144 m2 waarin ook een (in spouw gebouwde) schuur van circa 40 m2 staat. Een buitenkansje voor wie centraal wil wonen én graag vrienden of de hele familie uitnodigt voor een gezellige barbecue. Bovendien biedt de royale buitenruimte mogelijkheden tot het uitbouwen van de woning, voor meer leefruimte in huis. 

Woonoppervlakte en slaapkamers
De woonoppervlakte is 92 m2 en daarmee uitstekend geschikt voor starters, alleenstaanden of samenwonenden. Ook voor een klein gezin is dit huis prima bewoonbaar, zeker omdat er mogelijkheden tot uitbouwen zijn. Oorspronkelijk bevonden zich drie slaapkamers op de eerste verdieping, maar door de vorige bewoners is er gekozen voor samenvoeging, waardoor er twee ruime slaapkamers zijn gecreëerd.

Onderhoud en staat van de woning
Deze woning is in 2018/2019 gedeeltelijk opgeknapt. Er blijven echter een aantal zaken over die nog aangepakt dienen te worden, met name de keuken, het toilet en de badkamer. De vloer van de hal is voorzien van nieuwe tegels in jaren-dertig-stijl. . De woning beschikt over rolluiken voor de ramen en de achterdeur. Enige isolatie inspanningen zijn aan te raden voor extra comfort.

Overige kenmerken en afmetingen:
Afmetingen:
Perceel 213 m2
Woonoppervlakte 92 m2
Interne bergruimte 9 m2
Inhoud van de woning 213 m3
Achtertuin van ca 144 m2 


De omgeving
Roosendaal is een ondernemende stad waar veel te zien, te doen en te beleven is. Met Designer Outlet Rosada is het een winkelstad bij uitstek en met een ruim aanbod van horecagelegenheden is gezelligheid nooit ver te zoeken. De stad wordt omringd door diverse natuurgebieden en bossen. De woning aan de Kalsdonksestraat nummer 162 ligt centraal, vlakbij meerdere supermarkten, het stadscentrum en slechts enkele minuten van de A17. 

Heb jij twee rechterhanden en wil jij het potentieel van deze leuke hoekwoning volledig benutten? Kom een kijkje nemen! Plan een bezichtiging via:

Tel: 06 20545833 | e-mail: contact@tonvanmerode.nl

NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken