Beschrijving

Karakteristiek herenhuis in hartje centrum van Roosendaal met twee ruime garages.

Wie dit herenhuis aan de Molenstraat 110 binnenstapt, is getuige van een stukje Roosendaalse historie. Deze woning met karakter is in twee fasen onder architectuur gebouwd in de periode 1890 tot 1924. Hierdoor beschikt de woning over vele authentieke elementen, maar is desondanks in goede staat van onderhoud.   

Bijzonder veel ruimte en toepassingsmogelijkheden
Dit unieke pand beschikt over totaal maar liefst 10 kamers: 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers en 4 toiletten. De aan de Molenstraat gelegen ruime bedrijfsruimte met wachtkamer, receptie en kantoor/behandelruimte vallen bovendien op. Deze bijzondere verzameling van eigenschappen maken het pand geschikt voor een zeer divers scala aan toepassingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld:
•	een kantoor, winkel, praktijk of ander soort bedrijf aan huis;
•	een stadse ‘bed & breakfast’;
•	bewoning door meerdere gezinnen;
•	het creëren van een levensloop- aanleunwoning voor je ouder(s).

Volledig uitgeruste bovenverdieping
Boven, op de eerste verdieping, bevindt zich een volledige woning met woonkamer, een slaapkamer, woonkeuken en badkamer. Op de tweede etage bevindt zich een tweede slaapkamer en toegang tot het grote dakterras. Deze woning heeft een aparte voordeur aan de Molenstraat.

In de tweede fase is een forse uitbouw van twee woonlagen gerealiseerd. De hierbij ontstane woning heeft een woonkamer, woonkeuken, kelder en toilet op de begane grond. De eerste verdieping geeft ruimte aan twee slaapkamers, toilet en een ruime badkamer. Ook deze woning heeft haar eigen ingang aan de Molenstraat waarmee je de rustige patio bereikt.

Bruisend of juist rustig? De keus is aan jou
Het kan een dilemma zijn: je wilt graag centraal wonen, maar je ook rustig terug kunnen trekken van de drukte. Met deze woning hoef je niet te kiezen. In slechts enkele stappen bereik je de restaurantjes, cafés en winkels in centrum van Roosendaal. Maar, de woning beschikt ook over een ruime, groene tuin op het Zuidoosten, grenzend aan de Dunantstraat, met meerdere schaduw- en zonneterrassen. Aan deze kant vind je ook een groot dakterras, dat uitkijkt over het oude centrum van Roosendaal. Je vindt hier alle privacy die je nodig hebt. Ook liggen hier de twee ruime (25 m² en 33 m2) garages die beide hun uitgang hebben aan de Dunantstraat. 

Plan een bezichtiging
Op zoek bent naar een woning met karakter die historie ademt? Houd je zowel van levendigheid als van rust? Bezichtig dan deze unieke woning in het centrum van Roosendaal, die voor oneindig veel doeleinden te gebruiken is.

Kenmerken