Beschrijving

Driekamerappartement in de groene, kindvriendelijke Weihoek 

Ben jij op zoek naar een appartement met in ieder geval twee slaapkamers, een fijn balkon en een berging? Stay tuned, want dan voldoet dit driekamerappartement misschien wel aan jouw woonwensen. Onderdeel van appartementencomplex De Libel en gelegen aan de rand van de Weihoek woon je hier in een groene, kindvriendelijke, ecologische en rustige buurt. 

Wonen in de Weihoek staat gelijk aan wonen in een groene wijk. Het ligt aan de rand van een natuurgebied en vanuit het appartementencomplex heb je mooi uitzicht over het groen en het water. De eigentijdse wijk is, net als het complex, in 2000 gebouwd en ecologisch opgezet met duurzame materialen. Iets meer dan de helft van de huishoudens in de Weihoek bestaat uit gezinnen. Het is een kindvriendelijke buurt en dat maakt dat er bijvoorbeeld genoeg speeltuintjes te vinden zijn. Verder staat de wijk bekend om haar rustige, gezellige en ruimtelijke karakter. Met voorzieningen als een winkelcentrum, sportvelden en het ziekenhuis binnen handbereik. 

Lichte woonkamer met schuifpui 
‘Wat een licht’ is wat ons ‘invalt’ wanneer we de woonkamer binnenlopen. De living is ruim en heeft een PVC vloer die is doorgetrokken naar de hal de slaapkamers hebben een laminaatvloer. De schuifpui geeft toegang tot het balkon op het zuidwesten. Omdat het complex in een halve ronde is gebouwd, biedt het balkon veel privacy. Dat is pas genieten van het fraaie groen! De open keuken met heeft een vierpits gaskookplaat, een koelkast, en een vriezer. Er zijn twee slaapkamers. Via het grootste slaapvertrek loop je de badkamer binnen. Deze is ruim en heeft een douche, en badmeubel met wastafel. In de hal is een apart toilet. Ook de inpandige berging bevindt zich hier. Inclusief cv-ketel, warmteterugwininstallatie en wasmachineaansluiting. 

Rolstoelvriendelijk en lage stookkosten 
De Libel heeft vijf woonlagen en de juiste verdieping is te bereiken met de trap of de lift. Ook het souterrain met de bergingen. Het complex is rolstoel/rollator-vriendelijk en voorzien van geautomatiseerde deuren. Verder zijn de appartementen stuk voor stuk goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Daardoor zijn de stookkosten laag en dat is prettig met de huidige hoge gasprijzen. Wie woont in De Libel hoeft overigens niet bang te zijn voor parkeerfrustraties. Parkeren is namelijk gratis en het terrein is groot en ligt pal voor het complex. Tot slot de VvE. Bijdrage per maand €115,00 Dit is een actieve en financieel gezonde vereniging. Naast het structureel onderhoud dat de vereniging uitvoert, organiseert ze ook regelmatig leuke evenementen voor de bewoners.

Kenmerken