Over Ton van Merode makelaar OG

Echte aandacht voor mensen komt de samenwerking ten goede

Zorgen voor mensen is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Voor familie, voor medewerkers en nu als makelaar ook voor mijn klanten. Ik ben een echt ‘mensenmens’, betrokken, sociaal en vindingrijk. Vaak niet de eerste eigenschappen die in je opkomen als je denkt aan een makelaar. Toch merk ik dat veel mensen hier enorme behoefte aan hebben. Het kopen of verkopen van een woning maakt emoties los. Die kun je als makelaar negeren, maar ik maak ze graag bespreekbaar. Ik ben ervan overtuigd dat dit de koop of verkoop én onze samenwerking juist ten goede komt.  

Mijn achtergrond

Wat opvalt in mijn loopbaan en achtergrond, is dat ik altijd al ondernemend en sociaal betrokken was. Als begin twintiger nam ik de winkel van mijn vader over. Nadat ik deze jaren later verkocht, vervolgde ik mijn carrière. Ik heb verschillende managementfuncties vervuld bij gerenommeerde bedrijven, in de commercie en logistiek. Als projectmanager heb ik reorganisaties geleid, en verloor hierbij het menselijke aspect nooit uit het oog. Ik voelde me in hoge mate betrokken bij medewerkers. Meedenken met mensen, om te zorgen dat ze positief de toekomst tegemoet konden gaan. Dat vond ik het mooiste aan mijn werk. Nu als makelaar nog steeds.

Waarom ik makelaar ben geworden

Ik zocht naar een volgende stap in mijn carrière. Een waarmee ik mijn opgedane ervaring in de zakenwereld kon toepassen en tegelijkertijd een sociale rol kon vervullen. Het makelaarschap bleek de ideale combinatie te zijn. Ik besloot me te laten omscholen tot makelaar en ben eerst onder een franchiseformule aan de slag gegaan. Na vier jaar, in 2019, besloot ik zelfstandig en onder mijn eigen naam naar buiten te treden als de menselijke makelaar in Roosendaal en omgeving.

Ik kom graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning.

De menselijke makelaar in Roosendaal; hoe ik het verschil maak

Als makelaar én als mens begrijp ik dat het leven mooie, maar ook mindere momenten met zich meebrengt. Juist dan is het prettig wanneer je bij de verkoop of koop van een huis altijd terecht kunt bij je makelaar. Met je vragen, maar ook met je zorgen. Dat je me in de avonden en weekenden ook kunt bereiken is voor mij alleen maar logisch. En als ik zelf geen antwoord op je vragen heb, benader ik andere betrouwbare deskundigen in mijn netwerk die je verder helpen. Naast betrokkenheid en flexibiliteit onderscheid ik me ook door transparantie en een eerlijke werkwijze.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we samen een kop koffie drinken en jouw woondromen en -wensen bespreken.

Maak kennis met Ton